Majlis Pelancaran Logo Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) | PUSAT JAMINAN KUALITI
» BERITA » Majlis Pelancaran Logo Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA)

Majlis Pelancaran Logo Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA)

21 Oktober 2021, Serdang – Majlis Pelancaran Logo Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah diadakan secara maya bertujuan untuk meraikan pemenang bagi Pertandingan Mencipta Logo EKSA UPM dan melancarkan Logo Rasmi EKSA UPM.

Majlis yang dirasmikan oleh YBhg Prof Dr. Roslan Sulaiman, Naib Canselor UPM ini telah menyaksikan 1 logo terbaik hasil saringan daripada 32 logo yang menyertai Pertandingan Mencipta Logo EKSA UPM telah diangkat menjadi logo rasmi EKSA UPM. Logo rasmi ini  akan digunapakai di semua PTJ di UPM sebagai usaha untuk menyemarakkan semangat PTJ ke arah peralihan Amalan EKSA tahun 2021.

Tarikh Input: 03/11/2021 | Kemaskini: 03/11/2021 | uda

SXEUFAw~