Audit Susulan MQA Oleh Malaysian Qualification Agency | PUSAT JAMINAN KUALITI
» BERITA » Audit Susulan MQA oleh Malaysian Qualification Agency

Audit Susulan MQA oleh Malaysian Qualification Agency

6 Ogos 2019, Serdang – Sekitar kurang lebih jam 9.00 Pagi, bertempat di Dewan Senat, Aras 1, Bangunan Canselor, UPM telah berlangsung Audit Susulan MQA oleh Malaysian Qualification Agency (MQA).  Sesi pembukaan dan penutupan audit tersebut turut dihadiri oleh Profesor Ts. Dr. M. Iqbal Saripan, Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), ahli Jawatankuasa Pengurusan Universiti (JPU),  UPM, Dekan-Dekan fakulti Felo Bersekutu Pusat Jaminan Kualiti (CQA). 3.     Manakala proses audit susulan MQA pula diadakan di BIlik Lembaga oleh 2 orang juruaudit dari MQA iaitu Dr. Hazman Shah Abdullah dari Malaysian Qualification Agency (MQA) dan Profesor Dr. Ong Duu Sheng dari Universiti Multimedia  serta diiringai bersama oleh dua sekretariat yang dari MQA.

Setinggi-tinggi tahniah dan terima kasih diucapkan kepada semua warga Universiti Putra Malaysia dan Pusat Jaminan Kualiti, UPM yang terlibat dan berkerjasama dalam memastikan proses audit tersebut berjalan lancar.

Tarikh Input: 27/09/2019 | Kemaskini: 27/09/2019 | normuliana

SXDdWAR~