Sesi Perkongsian Cadangan UPM Quality Assurance Framework | PUSAT JAMINAN KUALITI
» BERITA » Sesi Perkongsian Cadangan UPM Quality Assurance Framework

Sesi Perkongsian Cadangan UPM Quality Assurance Framework

2 Ogos 2023, Serdang - Pusat Jaminan Kualiti (CQA) telah menjemput Prof. Dr. Noor Azman Ali yang merupakan mantan Timbalan Pengarah CQA ke Sesi Perkongsian Cadangan UPM Quality Assurance Framework (UPMQAF) pada 2 Ogos 2023 bertempat di Bilik Mesyuarat, CQA. Sesi tersebut telah dihadiri oleh ahli pengurusan CQA yang terdiri daripada Prof. Dr. Amin Ismail (Pengarah CQA),  Prof. Madya Dr. Syamilah Zakaria (Timbalan Pengarah CQA), Puan Haslida Hassan (Ketua Bahagian Pengurusan Kualiti Perkhidmatan), Puan Nurhanisah Sadun (Ketua Bahagian Pengurusan Kualiti Akademik dan Akreditasi), Puan Zenaida Md Zenon (Ketua Seksyen Audit Kualiti), Puan Shamriza Shari (Ketua Seksyen Dokumentasi), Puan Azarizam Ali (Ketua Seksyen Swaakreditasi dan Badan Profesional) dan Cik Aidawati Ramali (Ketua Seksyen Data dan Daftar Program).

Sesi perkongsian tersebut diadakan untuk mendengar penerangan dan mendapatkan pandangan berkenaan cadangan UPMQAF. Selain itu, sesi berkenaan juga digunakan untuk membincangkan way forward Pusat Jaminan Kualiti yang telah diutarakan oleh Panel Penilai MQA sebagai cadangan penambahbaikan semasa Audit Pematuhan Swaakreditasi UPM tahun 2022.

Tarikh Input: 22/08/2023 | Kemaskini: 24/08/2023 | aidawati

SXEdLAX~